Fulltime vacatures in Eindhoven

Fulltime vacatures in Eindhoven. Bekijk hier het complete overzicht van alle fulltime vacatures in Eindhoven. Heb jij meer dan 3 jaar werkervaring als young professional? Wij hebben interessante vacatures voor starters en younf professionals door hee Nederland bij bekende werkgevers.

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Leuke fulltime baan als verkoper bij een luxe meubelwinkel in Eindhoven

Heb jij ervaring met verkopen in een winkel en heb jij interesse in design en interieur? Ben jij in staat om servicegericht te werken, zonder het commerciĆ«le aspect uit het oog te verliezen? Kan jij de wens van de klant omzetten naar een fantastische aanvulling in hun interieur? Woon jij daarnaast in regio Eindhoven en ben je fulltime beschikbaar? Dan is deze functie als Verkoper Meubels in de showroom van een Brits meubelmerk wat voor jou. Lees snel verder! 

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Fulltime Vacatures Eindhoven

Fulltime vacatures in Eindhoven gevonden?

Direct fulltime vacatures in Eindhoven gevonden? Zo niet, meld je dan alsnog aan en ontvang de nieuwste fulltime vacatures automatisch in je inbox en wij houden de nieuwste vacatures en bovendien kunnen wij je actief bemiddelen op basis van jouw profiel, door een van onze recruiters.