Fulltime vacatures in Amsterdam

Fulltime vacatures in Amsterdam. Bekijk hier het complete overzicht van alle fulltime vacatures in Amsterdam. Heb jij meer dan 3 jaar werkervaring als young professional? Wij hebben interessante vacatures voor starters en younf professionals door hee Nederland bij bekende werkgevers.

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Verkoopmedewerker in de showroom van een Brits meubelmerk in Cruquius (Haarlemmermeer)

Heb jij interesse in design en interieur? Ben jij in staat om servicegericht te werken, zonder het commerciële aspect uit het oog te verliezen? Kan jij de wens van de klant omzetten naar een fantastische aanvulling in hun interieur? Woon jij daarnaast in regio Haarlemmermeer (Cruquius) en ben je fulltime beschikbaar? Wie weet is deze functie als verkoopmedewerker in de showroom van een Brits meubelmerk wat voor jou. Lees snel verder! 

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Fulltime Vacatures Amsterdam

Fulltime vacatures in Amsterdam gevonden?

Direct fulltime vacatures in Amsterdam gevonden? Zo niet, meld je dan alsnog aan en ontvang de nieuwste fulltime vacatures automatisch in je inbox en wij houden de nieuwste vacatures en bovendien kunnen wij je actief bemiddelen op basis van jouw profiel, door een van onze recruiters.