Bijbaan in Rotterdam

Ben jij student en snel op zoek naar een leuke bijbaan in Rotterdam ? Hier vind je een overzicht van alle bijbanen in Rotterdam van SuperStaff. Reageer direct op een van de vacatures voor jouw bijbaan of vakantiewerk om lekker bij te verdienen.

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Horeca toppers gezocht voor 5 en 8 oktober voor op de partyschip in Rotterdam!

Voor onze partyschip zijn wij op zoek naar leuke horeca toppers! Deze boot wordt gebruikt voor verschillende party gelegenheden. De partyboot is voorzien van diverse barfaciliteiten, een podium en loungemeubilair. Je kunt hierbij denken aan bruiloften, house of R&B feesten, gala’s of personeelsevenementen. Zodra alle gasten zijn gearriveerd gaat de boot varen en komt na afloop weer terug op de plek van vertrek. Wil jij eenmalig of juist vaker aan de slag? Het kan allemaal! 

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Bijbaan Rotterdam
Logo SuperStaff Uitzendbureau

Goed betaalde bedrijfshoreca-bijbaan in de randstad

Wil jij goed bijverdienen naast je studie? Wil jij je vrije dagen van school benutten om werkervaring op te doen? Wij zijn op dit moment hard op zoek naar extra handjes in de bedrijfskantines van onze opdrachtgever. Deze bedrijfskantines zijn gevestigd in de regio's: Amsterdam, Delft, Den Haag, Hoofddorp, Rotterdam en Utrecht. Als jij horeca-ervaring wilt opdoen bij één van de leukste bedrijven van Nederland, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Bijbaan Rotterdam

Bijbaan in Rotterdam gevonden?

Bijbaan Rotterdam? Op SuperStaff kun je altijd snel terecht voor bijbanen in Rotterdam om naast je studie bij te verdienen. Of je nou een vaste bijbaan zoekt, een flexibel bijbaantje of vakantiewerk in Rotterdam, bij SuperStaff kun je snel aan de slag met altijd wisselende vacatures. Schrijf je vandaag nog in om direct te reageren op onze bijbanen.