Bijbaan in Hoofddorp

Ben jij student en snel op zoek naar een leuke bijbaan in Hoofddorp ? Hier vind je een overzicht van alle bijbanen in Hoofddorp van SuperStaff. Reageer direct op een van de vacatures voor jouw bijbaan of vakantiewerk om lekker bij te verdienen.

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Kom werken als promotiemedewerker op Mysteryland en Q-base!

Ben jij goed in het benaderen van mensen en heb jij een vlotte babbel? Ga jij graag naar festivals? Heb jij goede promotie skills en ben jij daarnaast zondag beschikbaar? Lees dan snel verder want wij hebben de ultieme zomerbaan voor jou! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar enthousiaste promotiemedewerkers die het leuk vinden om zowel geld te verdienen als een festival mee te pakken. De werkzaamheden waar je aan moet denken zijn het promoten en verkopen van bekende producten op de gaafste festivals van Nederland. Het is dus belangrijk dat je communicatief sterk, enthousiast en veel beschikbaar bent. Ook mag je voor deze klus je samen met een vriend of vriendin aanmelden. Dat maakt het nog leuker! 

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Bijbaan Hoofddorp
Logo SuperStaff Uitzendbureau

Goed betaalde bedrijfshoreca-bijbaan in de randstad

Wil jij goed bijverdienen naast je studie? Wil jij je vrije dagen van school benutten om werkervaring op te doen? Wij zijn op dit moment hard op zoek naar extra handjes in de bedrijfskantines van onze opdrachtgever. Deze bedrijfskantines zijn gevestigd in de regio's: Amsterdam, Delft, Den Haag, Hoofddorp, Rotterdam en Utrecht. Als jij horeca-ervaring wilt opdoen bij één van de leukste bedrijven van Nederland, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Bijbaan Hoofddorp

Bijbaan in Hoofddorp gevonden?

Bijbaan Hoofddorp? Op SuperStaff kun je altijd snel terecht voor bijbanen in Hoofddorp om naast je studie bij te verdienen. Of je nou een vaste bijbaan zoekt, een flexibel bijbaantje of vakantiewerk in Hoofddorp, bij SuperStaff kun je snel aan de slag met altijd wisselende vacatures. Schrijf je vandaag nog in om direct te reageren op onze bijbanen.