Bijbaan in Eindhoven

Ben jij student en snel op zoek naar een leuke bijbaan in Eindhoven ? Hier vind je een overzicht van alle bijbanen in Eindhoven van SuperStaff. Reageer direct op een van de vacatures voor jouw bijbaan of vakantiewerk om lekker bij te verdienen.

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Spontane en enthousiaste promotiemedewerkers gezocht voor de maand juli bij Safaripark Beekse Bergen

Ben jij goed in het benaderen van mensen en heb jij een vlotte babbel? Heb jij goede promotie skills en ben jij daarnaast per veel beschikbaar om te werken in de maand juli? Wij hebben namelijk een leuke promotieklus in het safari park van Nederland in de maand juli! Iets voor jou en ge├»nteresseerd om dichtbij wilde dieren te willen werken? Lees dan snel verder want wij hebben de ultieme zomerbaan voor jou!  

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Bijbaan Eindhoven

Bijbaan in Eindhoven gevonden?

Bijbaan Eindhoven? Op SuperStaff kun je altijd snel terecht voor bijbanen in Eindhoven om naast je studie bij te verdienen. Of je nou een vaste bijbaan zoekt, een flexibel bijbaantje of vakantiewerk in Eindhoven, bij SuperStaff kun je snel aan de slag met altijd wisselende vacatures. Schrijf je vandaag nog in om direct te reageren op onze bijbanen.