Bijbaan in Dordrecht

Ben jij student en snel op zoek naar een leuke bijbaan in Dordrecht ? Hier vind je een overzicht van alle bijbanen in Dordrecht van SuperStaff. Reageer direct op een van de vacatures voor jouw bijbaan of vakantiewerk om lekker bij te verdienen.

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Horeca toppers gezocht voor 6 oktober voor op de partyschip in Rotterdam!

Voor onze partyschip zijn wij op zoek naar leuke horeca toppers! Deze boot wordt gebruikt voor verschillende party gelegenheden. De partyboot is voorzien van diverse barfaciliteiten, een podium en loungemeubilair. Je kunt hierbij denken aan bruiloften, house of R&B feesten, gala’s of personeelsevenementen. Zodra alle gasten zijn gearriveerd gaat de boot varen en komt na afloop weer terug op de plek van vertrek. Wil jij eenmalig of juist vaker aan de slag? Het kan allemaal! 

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Bijbaan Dordrecht

Bijbaan in Dordrecht gevonden?

Bijbaan Dordrecht? Op SuperStaff kun je altijd snel terecht voor bijbanen in Dordrecht om naast je studie bij te verdienen. Of je nou een vaste bijbaan zoekt, een flexibel bijbaantje of vakantiewerk in Dordrecht, bij SuperStaff kun je snel aan de slag met altijd wisselende vacatures. Schrijf je vandaag nog in om direct te reageren op onze bijbanen.