dddd

Bijbaan in Den Bosch

Ben jij student en snel op zoek naar een leuke bijbaan in Den Bosch ? Hier vind je een overzicht van alle bijbanen in Den Bosch van SuperStaff. Reageer direct op een van de vacatures voor jouw bijbaan of vakantiewerk om lekker bij te verdienen.

Super bijbaan als Sales adviseur in de Dierenvoeding door heel Nederland

Logo Cosine Benelux

De geschikte sales adviseur voor onze merken is niet bang om op elke klant af te stappen, weet waar de merken voor staan en kan met overtuiging deze producten over brengen aan de klant. Daarnaast ben je enthousiast en heb je zin in een nieuwe uitdaging! Onze werkzaamheden vinden plaats door heel Nederland maar met name in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland en Brabant. 

Lees verder

Cosine Benelux | Regio: Bijbaan Den Bosch 

Kom 26 en 27 september als Hostess op de Onderwijsbeurs 2014 in Eindhoven

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Heb jij ervaring als Hostess en heb jij een grote affiniteit met onderwijs en studiekeuze? Dan hebben wij de leukste Hostess-klus van het jaar voor jou! Lees snel de vacature, reageer en ga deze 2 dagen aan de slag als Hostess in het Beursgebouw Eindhoven. 

Lees verder

SuperStaff Uitzendbureau | Regio: Bijbaan Den Bosch 

Bijbaan in Den Bosch gevonden?

Bijbaan Den Bosch? Op SuperStaff kun je altijd snel terecht voor bijbanen in Den Bosch om naast je studie bij te verdienen. Of je nou een vaste bijbaan zoekt, een flexibel bijbaantje of vakantiewerk in Den Bosch, bij SuperStaff kun je snel aan de slag met altijd wisselende vacatures. Schrijf je vandaag nog in om direct te reageren op onze bijbanen.