Horeca bijbaan

Direct een horeca bijbaan? SuperStaff is de plek om de zoektocht naar een nieuwe bijbaan te beginnen want een horeca bijbaan is een echte studenten bijbaan! Voorbeelden van een horeca bijbaan is werken achter de bar in een restaurant of als horeca mederker op evenementen en beurzen.

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Bedieningsmedewerkers gezocht voor een groot industriële evenementenlocatie in Amsterdam!

Ben je sociaal, flexibel, servicegericht, een teamplayer en houd je van hard werken? Heb je daarnaast ook nog affiniteit met evenementen en ervaring in de bediening? Dan zijn wij op zoek naar jou, een echte top bedieningsmedewerker voor dit grote industriële evenementenlocatie in Amsterdam! 

Lees meer

SuperStaff Uitzendbureau, Bijbaan Amersfoort, Bijbaan Amsterdam, Bijbaan Den Haag, Bijbaan Haarlem, Bijbaan Hoofddorp, Bijbaan Schiphol, Bijbaan Utrecht, Bijbaan Zaandam

Horeca bijbaan gevonden?

Een horeca bijbaan is een van populairste bijbanen onder jongeren. Zorg dus dat je vandaag nog een acount aanmaakt dan houdt SuperStaff je automatisch op de hoogre van alle leuke horeca bijbanen die worden aangemeld, dan scoor jij snel die leuke horeca bijbaan.