Over ons

SuperStaff is dé specialist in het werven van jong en ambitieus talent voor parttime functies en tijdelijke fulltime functies door heel Nederland. Wij volgen onze kandidaten intensief tijdens hun studieperiode en blijven hen volgen ook na hun studie. Wij doen dit in verschillende vakgebieden van hospitality medewerkers tot contactmedewerkers bij facilitair callcenters.

Wij brengen bedrijven in contact met jong talent!

Werkwijze

SuperStaff werft zijn kandidaten middels een eigen netwerk van vacaturesites. Dagelijks melden zich honderden nieuwe kandidaten aan. SuperStaff.nl is inmiddels één van de grootste vacaturesites van Nederland, speciaal voor MBO-, HBO- en WO-studenten. Via SuperStaff komen jaarlijks ruim vijfduizend studenten en starters aan een nieuwe (bij)baan. Op het netwerk van SuperStaff is het voor studenten mogelijk een persoonlijk profiel aan te maken. Zo kunnen we de studenten blijven volgen tijdens hun studie, maar ook na hun studietijd informeren over vacatures bij de beste werkgevers van Nederland. Onze database is inmiddels gevuld met profielen van meer dan 165.000 kandidaten

Keurmerken

SuperStaff werkt volgens de voorwaarden Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) via ons payrollbedrijf Easystaff. Easystaff is lid van de NBBU en met de NEN-4400 certificering, hebben wij een herkenbaar keurmerk dat de kwaliteit waarborgt en de inlenersaansprakelijkheid tot een minimum beperkt. Naast ons lidmaatschap van de NBBU zijn er nog andere zaken die de betrouwbaarheid van onze dienstverlening garanderen.

  • NEN-4400 gecertificeerd.
  • Jaarlijkse screening door een onafhankelijk screeningsinstituut. Dit heeft als doel zekerheid te verkrijgen over de betrouwbaarheid van ons bureau.
  • NBBU: Gedragsregels voor de uitzendondernemingen. De NBBU leden dienen zich te houden aan strikte gedragsregels.
  • G-rekening: een geblokkeerde rekening, waarvan uitsluitend betalingen aan de fiscus kunnen worden voldaan. Klanten kunnen een deel van de factuur op deze rekening storten.